erdek ormanlı manastır beach / Manastır Beach, plaj, Ormanlı Mah., Erdek, Balıkesir, Türkiye - Yandex Haritalar

Erdek Ormanlı Manastır Beach

erdek ormanlı manastır beach

Balıkesir’de bir tatil denince akla hemen Akçay ve Ayvalık gibi yerler gelir. Bu doğru. Ancak Balıkesir’de birde Erdek ilçesinin kurulu olduğu Kapıdağ Yarımadası var ki, her geçen sene ziyaretçi sayısını katlayan bir artışla yıldan yıla herkesin beğenisini kazanıyor. Erdek için şahane bir doğanın ve Akdeniz sahillerini aratmayan tertemiz kıyılarının olduğunu söyleyebiliriz. El değmemiş bakir doğası burada yürüyüş, piknik ve kamp aktivitelerini mümkün kılarken, altın sarısını andıran kumsalları ve berrak plaj ve koy yerleri ise ziyaretçilerine şahane bir yüzme deneyimi vadediyor.

Doğa ve deniz turizminin yanında kültürel ve tarihi bir tura çıkmak istediğinizde ise Erdek’te gezebileceğiniz müze ve antik kentlerin olduğunu hatırlatmak isteriz. Ayrıca çarşı ve pazarlarını dolaşabilir, yöreye özgü hediyelik eşyalar ve yiyeceklerden satın alabilirsiniz. Bunun için Erdek’te birçok butik mağaza ve dükkân göreceksiniz. Gün sonunda ise şahane bir gün batımına karşı Erdek’in yöresel lezzetlerini tadabilir, ister otelde, ister pansiyonda, ister doğa içerisinde kamp atıp konaklayarak Erdek’teki gününüzü noktalayabilirsiniz.

Erdek, gün içerisinde gezebileceğiniz küçük bir yer. Yazın burası yazlıkçılar ve çevre şehirlerden gelen insanlarla dolup taşıyor. İstanbul’a olan yakınlığı ve ulaşımın da kolay olması burayı daha bir tercih edilesi kılıyor. İstanbul Yenikapı’dan Bandırma’ya hızlı feribotlarla ulaşım sağlayabilir, Bandırma’dan Erdek’e kolayca gelebilirsiniz.

İçindekiler

Ücretli Plaj Yerleri

Mysia Beach & Camping

Mysia Beach & Camping

Balıkesir’in en güzel tatil beldelerinden biri olan Erdek’te yer alan Mysia Beach Club, adeta yeşil ve mavi tonların muhteşem bir şekilde birleştiği küçük bir cennet. Bu bölge içerisinde hem plaj, hem de kamp için gerekli tüm koşullar müşterilere sunuluyor. Muhteşem bir doğa içerisinde, kuş cıvıltıları ile uyanarak, gece muhteşem ay ve yıldızın parıltısını seyrederek uyuyabileceğiniz muhteşem bir tesis olma özelliği taşıyor. Tamamen doğa odaklı bir tesis olmalarından ötürü, teknoloji anlamında çok fazla ihtiyaçlar karşılanmıyor. Ancak bölgenin en sakin ve huzurlu bölgesinde bulunmasından ötürü, bunlara da pek ihtiyaç duyulmuyor.

Kendilerine ait olan tertemiz bir plajı bulunmaktadır. Plaja şezlong ve şemsiyelere karşılık makul bir ücret karşılığı günübirlik giriş yapılabiliyor. Bunun dışında yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı karşılama amaçlı olarak restoran ve kafe yeri de mevcut. Sizde bu tertemiz havası bulunan Balıkesir’de, kamp yaparak temiz bir deniz içerisinde yüzebilirsiniz. Bu şekilde keyifli bir tatil etkinliği gerçekleştirmek isterseniz, Mysia Beach Club işletmesinin sizi beklediğini söyleyelim.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 30 TL. Küçük çadır (2 kişiye kadar) TL, orta boy çadır (3 kişiye kadar) TL ve büyük çadır (5 kişiye kadar) TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, çadır kamp alanı, ortak kullanımlı mutfak alanı, bahçe ve dinlenme alanı, kafeterya, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Zeytin Beach

Zeytin Beach

Zeytin Beach, Bandırma Kamplar yolu üzerinde, muhteşem manzarasıyla büyüleyen yerlerden biridir. Şehir merkezine 26 km uzaklıkta yer alan işletmeye topu taşıma ya da özel aranızla gidebilmeniz mümkün. Tesis içerisinde yer alan restoranı ile yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılayabiliyorsunuz. Ayrıca tesis içerisindeki oda ve lobilerde de ücretsiz Wi-Fi hizmetinden yararlanabiliyorsunuz. Plaj içerisinde yer alan ufak bir bar ile alkollü ve alkolsüz içecek alımı gerçekleştirmeniz de mümkündür.

Denize sıfır konumda bulunan tesis içerisinde plajın yanı sıra özel bir yüzme havuzu da bulunmaktadır. Bu alanlarda birçok imkândan yararlanabileceğiniz yerler mevcut. Tertemiz ve pırıl pırıl olan sahili ile deniz keyfini yaşayıp, iş hayatından uzak keyifli bir tatil yaşamanız için gerekli tüm ortam yaratılmış.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 40 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve hasır şemsiye, kafeterya, restoran, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklar İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Kırtay Beach & Motel

Kırtay Beach Motel

Kapıdağ Yarımadası içerisinde, kendinizi doğanın eşsiz güzelliğine bırakıp, deniz ile bütünleşmiş bir koy içerisinde tatil yapmak isterseniz, doğru yerdesiniz. Dağların arasından çıkıp gelen tatlı bir esinti ve denizin masmavi güzelliği arasında kendinizi burada çok huzurlu hissedeceksiniz. Aynı mekân misafirperverlikleri ve cana yakın tavırları ile konuklarına kaliteli bir hizmet sunacaklarına da emin olabilirsiniz.

İşletme içerisinde yer alan restoranda, sabah ve akşam olarak yemek hizmeti verilmekte. Bunun haricinde isteyen kişiler, gün boyu ücreti karşılığında yemek alabilmeleri de mümkün. İşletme olarak ücretsiz otopark, havuz, oda servisi, spor odaları ve birçok etkinlikler de bulunuyor. Ayrıca kum formundaki plajı içerisinde de yüzebilir ya da güneşlenerek güzel bir manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Sizde Kırtay Beach Motel ile aileniz ya da sevdikleriniz ile güzel bir tatil geçirebilirsiniz. Oldukça uygun fiyatlar ve kaliteli bir hizmet ile işletme, yaz için müşterilerini büyük bir heyecanla bekliyor olacak.

Giriş Ücreti: Günübirlik plaj kullanım ücreti kişi başı 50 TL. Bungalov konaklama TL, oda konaklama TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, oda ve bungalov konaklama yerleri, restoran, kafeterya, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme alanı, çocuk oyun alanı, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Yaman Beach Hotel

Yaman Beach Hotel

Erdek ilçesinde, mavi ve yeşilin buluşmuş olduğu 20 dönüm alan içerisinde, doğa manzaralı Yaman Beach Hotel, tatil için gelmek isteyenlere sadece birkaç saat uzaklıkta. Kamplar yolunun başlangıcında yer alan bu hotel, Kzikos Tapınakları’na 2 km, Erdek merkez’e ise 7 km uzaklıkta bulunuyor. Otel, tatil amaçlı olarak gelen müşterilerin gerekli tüm ihtiyaçlarını göz önüne alınarak tasarlanmış. Odalar içerisinde yer alan ücretsiz Wi-Fi erişimi, televizyon ve mini bar ile kendinizi evinizde gibi hissedebileceksiniz. Bunların dışında yiyecek ihtiyaçları için restoran, snack bar ve A La Carte Restoran bölümleri de bulunuyor.

Yaman Beach Hotel, sadece bunlarla sınırlı kalmayıp, misafirlerinin eğlenmesi için, oyun salonları, akşam eğlenceleri ve canlı müzik gibi aktiviteler de yapıyor. Kendine özel berrak deniz ve kumdan oluşan plajında, tesise özel şezlong hizmeti ile keyifli bir tatil için gerekli tüm imkânları sizlere sağlıyor. Sizde keyifli bir tatil yapıp kafa dinlemek, muhteşem Akdeniz lezzetlerinin tadına bakarak yıllık iş yorgunluğunuzu üzerinizden atmak istediğinizde, tercih edebileceğiniz yerler arasına Yaman Beach Hotel işletmesini de ekleyebilirsiniz.

Giriş Ücreti: 50 TL’lik harcama limiti ile şezlong ve şemsiye ücreti alınmamaktadır. Oda konaklama ücreti kişi başı TL/gecelik (Kahvaltı dâhil).

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, oda konaklama yerleri, restoran, kafeterya, bar, Wi-Fi, bahçe ve dinlenme alanı, çocuk oyun alanı, iskele, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Ballıpınar Beach & Cafe

Ballıpınar Beach Cafe

Erdek Yarımadası’nın kuzeyinde Ballıpınar Köyü’nde yer alan işletme köy ile aynı adı taşıyor ve uzun yıllardır hem yöre insanına hem de Erdek’i ziyaret eden yerli ve yabancı turistlere aynı yerinde hizmet veriyor. Burası Ormanlı Köyü yönünde köyün hemen girişinde yer alıyor. Ballıpınar Köyü çok fazla hanenin olmadığı sessiz, sakin bir yerleşim yeridir. Bu sakinliğinden fazlasıyla etkilenen Ballıpınar Beach & Cafe de konuklarına makul fiyatlı nezih ve dingin bir yer sunuyor. Erdek’in kalabalık plaj yerlerinden uzaklaşmak ve berrak bir denizde gönlünüzce suyun, güneşin ve kumun tadını çıkarmak isterseniz burayı değerlendirebilirsiniz.

Denizi sakin ve temiz olan işletmenin bir kafeterya alanı mevcut ve konuklarını orada ağırlıyor. Dileyen tesisin apart yerlerinde konaklayıp tatillerini uzatabilirler. Sessizlik ve huzur arayanlar için önerebileceğimiz Ballıpınar Beach, çocuklu aileler için de gayet uygun bir yerdir. İşletme kafeterya alanında yeme içme ile birlikte plajda ihtiyacınız olacak şezlong ve şemsiye kiralama hizmeti de vermektedir.

Araçla gelecek olanlar için işletmenin ücretsiz otopark alanı bulunmaktadır. Ballıpınar Köyü aynı adı taşıyan bir de kiliseye ev sahipliği yapıyor. Hafta sonu kaçamağı için güzel bir rota olan Ballıpınar’da güne güzel bir köy kahvaltısıyla başlayabilir ve ardından kiliseyi görüp, köyün sokaklarını adımladıktan sonra güneş tam tepeye çıkmak üzereyken de kendinizi tertemiz sulara bırakabilir ve denizin keyfini doyasıya çıkabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Şezlong + şemsiye ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve hasır şemsiye, kafeterya ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Manastır Beach

Manastır Beach

Balıkesir’in eşsiz doğası içerisinde, bungalov evlerinde tatil yapmak isteyenler için muhteşem bir işletme niteliği taşıyan Manastır Beach, müşterilerine farklı bir deneyim sunmayı amaçlıyor. Turan Köyü’nde yer alan işletme, Erdek merkeze 18 km, Turan Köye ise 6 km uzaklıkta yer almakta. Eğer şehir merkezinden ulaşım sağlamak isterseniz, Turaköy istikametine giden toplu taşımalar ile plaja gelebilmeniz mümkün. İlçe merkezinden yaklaşık olarak yarım saatlik bir araba yolculuğu ile varabileceğiniz ormanlık alan içerisindeki bungalov evleri, güzel bir tatil keyfi yaşamanıza olanak sağlanıyor.

Deniz manzaralı bungalov evler içerisinde kafa dinleyebilir, kendine özel plajı içerisinde güneşlenerek denizinde yüzebilirsiniz. Bunların dışında yiyecek ve içecek temini için ise işletme restoranını kullanabilirsiniz. İşletmede konaklamak için ise rezervasyon yaptırma zorunluluğunun da bulunduğunu belirtelim. Sizde doğa içerisinde bir tatile ilgiliyseniz, bungalov tarzı evlerde farklı bir tatil deneyimi yaşamak isteyebilirsiniz. Bunun için Manastır Beach işletmesinden randevu alabilir ve yaz tatilinizi çok daha farklı bir şekilde yaşayabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Kişi başı 50 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve hasır şemsiye, kafeterya, bungalov konaklama, çadır kamp yerleri, oyun alanı ve araç otopark yeri.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Tuana Beach & Restaurant

Tuana Beach Restaurant

Kendinizi evinizde gibi hissedeceğiniz, sıcakkanlı bir ekip ile sizlere mutlu bir tatil vadetmekte olan Tuana Beach Restaurant, kusursuz hizmeti ile Erdek ilçesinin gözde işletmelerinden biri olmayı başarıyor. İstanbul’dan İDO seferleri, Ankara’dan ise 5 saat süren bir karayolu yolculuğu ile sizleri muhteşem bir doğa manzarası ve deniz bekliyor olacak. Harikulade bir deniz manzarası karşısında bulunan işletmesi konuklarına oldukça güzel bir tatil yaşatmayı amaçlamaktadır. Bunların haricinde birçok farklı ayrıcalık da işletme içerisinde bulunmakta.

Sahil kenarında konumlanan Tuana Beach Restaurant, şezlong ve şemsiye gibi plaj gereksinimlerini girişte verdiğiniz paraya dâhil olarak kullanıma sunuyor. Bunun haricinde ücretsiz bir Wi-Fi, 24 saat çalışan resepsiyon ve oldukça tatlı bir bahçeye sahip. Yiyecek ve içecek ihtiyaçları için ise restoran ve bar bulunmakta. Sizde aile ortamı içerisinde, güzel ve huzurlu bir tatil geçirmek isterseniz, burayı tercihleriniz arasına alabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Günübirlik plaj kullanımı kişi başı 60 TL (Şezlong ve şemsiye dâhildir). Çadır konaklama 80, pansiyon konaklama kişi başı TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve hasır şemsiye, restoran, kafeterya, pansiyon konaklama, çadır kamp yerleri, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Işıkpark Beach Cafe & Restaurant

Işıkpark Cafe, Beach & Restaurant

Işıkpark Beach, Erdek’in Ocaklar Köyü’nde yer alan bölgenin tercih edilen bir diğer ücretli işletmesidir. Ocaklar Köyü’nden çıkar çıkmaz yol üzerinde görebileceğiniz mekân, konuklarına günübirlik plaj alanının yanı sıra bir öğlen yemeği yiyebilecekleri restoran ve soğuk bir şeyler içebilecekleri kafe yeriyle de hizmet vermektedir. Bu bölge için önerilerimiz arasında yer alan Işık Park Beach hem sığ ve berrak denizi hem de temiz ve parlak sarı kumsal alanı ile çokça tercih ediliyor. Plaj alanında bir voleybol sahası, piknik yapabileceğiniz masalar ve kafeterya alanı bulunmaktadır. Dileyen içeceklerini deniz içerisinde yer alan masalarda da yudumlayabilir.

Çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenenlere önerebileceğimiz tesiste güzel bir vakit geçirebilir, açlığınızı tesisin kendi kafeteryasında giderebilirsiniz. Bölgedeki diğer işletmeler ile ortalama bir fiyata sahip olan Işıkpark Beach, dileyen müşterilerine çadır kampı yapmalarına da olanak sağlamaktadır. Denizi için temiz ve sığ diyebiliriz. Ancak sahil kısmı zaman zaman yosunlu olabiliyor. Araçla gelecekler için otopark ücreti girişte verilen ücrete dâhildir. Duş ve WC yerleri ise ücretli.

Yeterince geniş bir plaj alanı, şezlonglar arası yeterince mesafe, Wi-Fi, kafeterya alanı, temiz kumsalı ve denizi ile bu bölgede günübirlik veya konaklamalı bir hafta sonu tatili için Işıkpark Beach’i çocuklu aileler ve arkadaş gruplarına öneririz.

Giriş Ücreti: 2 Şezlong + 1 şemsiye ve otopark ile birlikte kişi başı giriş ücreti 50 TL. Duş 3, WC 1,5 TL.

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, Wi-Fi, deniz güvenlik şeridi, cankurtaran ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Daha Fazla Bilgi: seafoodplus.info

Haritada Görüntüle >

Ücretsiz Plaj Yerleri

Erdek Halk Plajı

Erdek Halk Plajı

Erdek bölgesinin en çok bilinen ve tercih edilen plajlarından birisi olan Erdek Halk Plajı, genel olarak günübirlik tatil için gelenlerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Merkezde yer alması sebebi ile yaz aylarında oldukça kalabalık bir yapısı bulunuyor. Kumsal yapısı ve temiz denizi ile birçok kişinin vazgeçilmez sahilleri arasında. Eşsiz doğa manzarası içerisinde yer alan plaj içerisinde şezlong ya da şemsiye kiralanabiliyor.

Plaj çevresinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızın karşılanması için birçok tesis ve işletme mevcut. Bunun haricinde atıştırmalık yiyecekler için ise plaj içerisinde birçok kişi hizmet sağlıyor. Ayrıca bölgede konaklama için oldukça fazla pansiyon, otel ve apart tarzı işletmeler bulunuyor. Sizde tatil için uygun ve güzel bir yer tercihi yapmak isterseniz, muhteşem doğal güzellikleri ile ünlü olan Erdek ilçesinin meşhur halk plajını tercih edebilir ve sevdiklerinizle çok güzel vakit geçirebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + hasır şemsiye 25 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye olanakları için plajdaki ücretli işletme yerini kullanabilirsiniz. Plajda gözetleme kulesi, cankurtaran, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı da bulunmaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise plaj çevresindeki işletme yerlerinden karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Çuğra Plajı

Bölgenin en ünlü plajlarından birisi olan Çuğra Plajı, pırıl pırıl denizini mavi bayrak ile kanıtlamış alanlardan birisidir. Altından farksız incecik kum plajı, sığ ve temiz bir denizi, dillere destan Kapıdağ manzarası ile oldukça büyüleyici. Bunların haricinde plaja paralel olarak, palmiye ağaçlarının yer aldığı yürüyüş yolu ile birçok kişinin dikkatini çekiyor. Plaj çevresinde birçok otel, motel ve konaklama tesisi de yer alıyor. Bununla birlikte, sahil üzerinde yemek yiyebileceğiniz restoran, kafe ve bar gibi mekânlar da bulunuyor.

Yaz aylarında turistlerin akınına uğrayan bu plaj, son yıllarda oldukça gözde tatil yerlerinden biri olma özelliğine sahip. Sahil şeridinin son kısmı olarak adlandırılan Çuğra Plajı, Erdek bölgesine gelen kişilerin yüzmek için tercih ettiği ilk yerlerden birisi. Sizde Çuğra Plajı’na sabahları güneşlenmek ve denize girmek için, akşam ise barlar ve kafelerde eğlenceli vakit geçirmek için gelebilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 20 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye olanakları için plajdaki ücretli işletme yerini kullanabilirsiniz. Plajda gözetleme kulesi, cankurtaran, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı da bulunmaktadır. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı ise plaj çevresindeki restoran ve kafe yerlerinden karşılayabilirsiniz. Ayrıca konaklama için plaj çevresinde çok sayıda otel ve pansiyonlar da bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Kurbağalı Sahili

Kurbağalı Plajı, yaklaşık olarak 1 km uzunluğunda, incecik kumu ve berrak denizi ile Erdek bölgesinde yer alan mavi bayraklı bir plajdır. Bol ağaçların yer aldığı, yürüyüş yolunun bulunduğu bu bölge içerisinde dileyenler denize girerek serinliyor, dileyenler ise eşsiz manzarasının tadını çıkarıyor. Askeri gazinodan sonra başlayan bu plaj, Seyitgazi Tepesi olarak adlandırılan alana gelince son buluyor. Çevre anlamında oldukça temiz ve ferah bir havaya da sahip.

Özellikle yaz aylarında Kurbağalı Plajı, oldukça fazla turist akınına uğramakta. Sadece deniz keyfi ile değil, yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılamak için de birçok tesis bulunmakta. Bu tesisler üzerinden Akdeniz mutfağının eşsiz zeytinyağlı yemeklerinin tadına bakabilir ve gün batımında muhteşem manzaranın tadını çıkarabilirsiniz. Dilerseniz de akşamları sahil boyunca yürüyüşlerinizi gerçekleştirebilir, yol üzerinde yer alan banklarda oturarak manzaranın tadını çıkarabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı sahil çevresindeki restoran ve kafeteryalardan karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Ocaklar Halk Plajı

Tertemiz bir deniz içerisinde, küçük küçük balıklar ve yengeçlerin yer aldığı, huzur dolu bir tatilin doğru adresi Ocaklar Halk Plajı olabilir. Kaz Dağları üzerinden esen güzel rüzgâr ile hem çok sıcak olmayan, hem de keyif dolu bu plaj, sevdikleriniz ile güzel vakit geçirebileceğiniz bölgeler arasına eklenebilir. Özellikle çocukları ile tatil yapan aileler için, sığ yapıdaki denizi ile güvenli bir yüzme keyfi yaşatıyor. Sıcak deniz ve kum sahili yapısı haricinde, muhteşem Kaz Dağları manzarası görünümüyle gelenleri büyülemekte.

Sizde aileniz ya da sevdikleriniz ile doğa ve denizin birleştiği temiz bir bölge içerisinde tatilinizi gerçekleştirmek isterseniz, Ocaklar Halk Plajı oldukça ideal bir tercih olacaktır. Halk plajı özelliği ile ücretsiz olan bu plaj içerisinde, şemsiye ya da şezlong gibi ihtiyaçlarınızı kiralayabileceğiniz yerler bulunmaktadır. Bunun haricinde yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınız için de bölge etrafında bazı tesisler de yer almakta.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + hasır şemsiye 30 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, gözetleme kulesi, cankurtaran, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Çınaraltı Beach

Çınaraltı Plajı

Çınar Koyu içerisinde, tüm kalabalıktan uzak ve sakin bir yer arıyorsanız, doğru yerdesiniz. Özellikle de çocuklu aileler için biçilmiş kaftan olan bu plaj içerisinde her yaştan insana rastlamak mümkün. Sakin bir yapıya ve temiz bir denize sahip Çınaraltı Beach, size harika bir tatil vadediyor. Plaja gelenler çevre yerlerde bulunan kafe ve restoranlardan yeme içme ihtiyaçlarını karşılayabiliyor, gününü dolu dolu stressiz bir şekilde yaşayabiliyor.

Erdek ilçe merkezine 4 km bir mesafede bulunuyor. Özel arabanız ya da merkezden kalkan toplu taşıma araçları ile gidebilmek mümkün. Halk plajı olmasından ötürü girişlerde herhangi bir ücret alınmamaktadır. Ancak şemsiye ya da şezlong gibi ihtiyaçlarınızı da kendiniz getirmeniz gerektiğinin altını çizmek gerek. Dileyen buradan ücretli olarak kiralama yapabiliyor.

Eşsiz bir doğa içerisinde muhteşem bir deniz keyfi için Çınaraltı Beach, güzel bir gün geçirmek isteyenlere önerebileceğimiz yerlerden biridir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 40 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya, gözetleme kulesi, cankurtaran, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Düzler Halk Plajı

Düzler Halk Plajı

Tertemiz sahili ve oksijen dolu havası ile her sene binlerce kişinin tercihi haline gelen Düzler Halk Plajı, sizlere keyifli bir deniz keyfi yaşatacak yerlerden biridir. Erdek bölgesi içerisinde en çok tercih edilen plajlar arasında yer alan Düzler Halk Plajı, tek katlı binaların ve yemyeşil bir doğanın olduğu oldukça güzel bir yer. Hem deniz hem de doğa tatilini aynı anda yaşamak isteyenler için ilk tercih edilecek yerlerden birisi olabilir. Ayrıca bölge içerisinde birçok otel ve pansiyonun bulunması ile konaklama imkânınız da bulunuyor.

Temiz bir deniz ve incecik kumları ile gelen tüm insanların oldukça memnun olarak ayrıldığını söylemek mümkün. Özellikle muhteşem bir doğa manzarası karşısında yer alan plaj, birçok kişinin sıkça tercih ettiği yerlerden birisi olmakta.

Sizde güzel bir plaj içerisinde huzurlu bir günübirlik deniz keyfi amaçlıyorsanız, Düzler Halk Plajı’nı tercihleriniz arasına alabilirsiniz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresindeki restoran ve kafeteryalardan karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Tatlısu Halk Plajı

Tatlısu Halk Plajı

Erdek ilçe merkezine 16 km mesafede yer alan Tatlısu Halk Plajı, doğa içerisinde konumlanmış berrak denizi ile oldukça fazla tercih edilen plajlar arasında yer almakta. Özellikle yaz aylarında kalabalık olan bu plaj, ücretsiz bir halk plajı olarak hizmet vermekte. Şemsiye ya da şezlong kiralama gibi hizmetlerin verildiği kafeterya alanına sahiptir. Buraya özel araç ve toplu taşıma ile ulaşım da mümkündür.

Yiyecek ve içecek konusunda da bir eksiklik yaşanmıyor. Çevresinde büfe ve kafeterya yer almakta. Böylece yeme ve içme ihtiyaçlarınızı bu tesislerden karşılayabilirsiniz. Bunun haricinde çevre bölgede konaklama amaçlı olarak otel ve pansiyonlar da bulunuyor. Arkanız muhteşem orman manzarası, karşınızda ise berrak bir deniz karşılığında hem güneşlenmek, hem de yüzerek serinlemek isteyenler için bulunmaz yerlerden birisi. Şehrin kalabalığı ve iş ortamından uzaklaşmak isteyenler için Tatlısu Halk Plajı sizi tüm stresinizden arındıracaktır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 25 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye, kafeterya ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Tanaşa Sahili

Tanaşa Sahil Plajı

Tanaşa Sahili Marmara Denizi’nin en güzel sahil yerlerinden birisidir. Balıkesir ilinin Erdek ilçesine 20 km uzaklıkta bulunmakta. Her yaz sevenlerini güzel bir şekilde ağırlamakta olan eşsiz manzaralı sahillerdendir. Tanaşa Sahili temiz suyu, güzel manzarası ve mis gibi havası ile ziyaretçilerini ağırlıyor. Ücretsiz bir plaja sahip olan bu sahil, derinlik olarak yüzme bilmeyen kişilere ve çocuklara uygundur. Çocuğunuzun güven içerisinde oynamasını ve yüzmesini istiyorsanız siz de ziyaret edebilirsiniz.

Sahilin yapısı ise, deniz dibi gibi kumdan oluşmaktadır. Ayrıca plaj uzunluğu da metre civarıdır. Konaklama amaçlı olarak gelecek kişiler için ise kiralık çadır gibi alternatifler yer almaktadır. Bu sayede ailenizle veya arkadaşlarınızla çadırda konaklama yaparak sahile vuran dalga sesleri eşliğinde güzel bir gece geçirebilirsiniz. Ailenizle, arkadaşlarınızla veya sevdiklerinizle vakit geçirebileceğiniz güzel bir manzaraya sahip Tanaşa Sahili, Erdek’te gelinmeye değer yerlerden biridir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresindeki restoran ve kafeteryalardan karşılayabilirsiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Elvancık Koyu

Elvancık Koyu

Elvancık Koyu, Erdek’te son zamanların en sık tercih edilen yerlerinden biridir. Özellikle kampçıların mekânı olarak bilinen bu bölge içerisinde her sene birçok kampçı çadır kampı atarak hem doğanın hem de denizin keyfini sonuna kadar yaşıyor. Ulaşımı biraz zahmetli olsa da koya gelindikten sonra karşılaşılan manzara bu zahmetin çekilmesine sonuna kadar değiyor.

Rahat bir şekilde çadır kurabileceğiniz uygun bir yapıya sahip Elvancık Koyu’nda gün doğumunu, gün batımını ve gece yıldızları izleyebilir ailenizle ve arkadaşlarınızla beraber güzel bir gün geçirebilirsiniz. Yaz aylarının uğrak noktalarından biri olan Elvancık Koyu, kamp aktivitelerinin yanı sıra denize girebilmek için de oldukça ideal. Kamp yapmak ve çadır gibi konaklama alternatifleri dışında, merkeze yakın olan Erdek ilçesine gidip otel ve pansiyonlarda da kalabilme imkânınız bulunuyor. Ayrıca Erdek’e döndüğünüzde buranın eşsiz doğası, tarihi ve dikkat çekici antik alanlarını da gezip dönüş yoluna geçebilirsiniz. Elvancık Koyu her yıl olduğu gibi bu yıl da müdavimlerini bekliyor olacak.

Nasıl Gidilir: Elvancık Koyu’na toplu taşıma ile ulaşım bulunmuyor. Dileyen Çayağzı-Çakılköy arası giden dolmuşlar ile yol üzerinde inebilir ve koya ulaşımlarını sağlayabilirler. Araçla gelecek olanlar Karşıyaka-Çakılköy istikametini takip ederek koya gelebilirler. Koya inen yol topraktır. Altı yüksek bir araçla gelinmesi iyi olacaktır.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya gelmeden önce temin etmelisiniz. Dileyen burada çadır kampı atabilir.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Gizli Koy

Erdek Gizli Koy

Erdek Yarımadası’nın kuzeyinde Ormanlı ve Ballıpınar köyleri arasında kalan Gizli Koy, adı gibi bölgenin gizli saklı kalmış nadide yerlerinden biridir. Pek fazla kişinin bilmediği koy çarşaf gibi bir denize ve yemyeşil bir doğaya ev sahipliği yapıyor. Erdek’in kalabalığından uzakta, yalnızca doğayla baş başa kalıp denizin keyfini çıkarmak için harikulade bir yer.

Gizli Koy’a araçla inmek biraz zahmetli ancak yolun sonunda karşılaşacağınız manzara bu zahmete değecek türden. Koy ve çevresinde herhangi bir işletme yeri bulunmuyor. Yüzmek için burayı tercih edeceklerin ihtiyaç duyabileceği tüm her şeyi getirmelerini hatırlatmak isteriz.

Gizli Koy, günübirlik deniz keyfinin yanı sıra gece konaklamak için çadır kampına da müsait. Deniz kenarında, sahile vuran dalgaların sesi eşliğinde milyonlarca yıldızın altında deliksiz bir uyku uyuyabilir, doğayla tam anlamıyla bütünleşerek üzerinizdeki tüm stresi bir çırpıda atabilirsiniz.

Nasıl Gidilir: Gizli Koy, Ormanlı ve Ballıpınar köyleri arasında yol üzerinde kalıyor. Altı yüksek bir araçla koya rahatça inilebilir. Toplu taşımayı kullanacak olanlar ise yol üzerinde inip yaklaşık 10 dakika kadar yürümeleri gerekecektir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya gelmeden önce temin etmelisiniz. Dileyen burada çadır kampı atabilir.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Kılıç Koyu

Erdek Kılıç Koyu

Erdek Yarımadası’nın kuzeyinde Gizli Koy’a yakın bir başka koy olan Kılıç Koyu, bölgede diğer koylara kıyasla bilinen yerlerden biridir. Geniş, kumlu bir sahile sahip Kılıç Koyu’nun denizi berrak ve dalgasızdır. Çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenenler için gayet ideal bir yerdir. Burası Erdek’i ziyaret eden sırt çantalı gezginlerin gece konaklamak için tercih ettikleri bir yer. Koy ve çevresi çadır kampı atmaya çok müsait. Çevresi yemyeşil tepelerle çevrilidir. Yürüyüş, deniz keyfi, çadır kampı ve piknik burada pekâlâ mümkündür.

Kılıç Koyu, özellikle hafta içi günlerce fazlasıyla sessiz ve sakin oluyor. Hafta sonu hem yöre halkı hem de dışarıdan gelen insanların tercih ettiği Kılıç Koyu tertemiz havası ve berrak denizi ile bu bölgede sıklıkla tercih ediliyor. Esnek bir tatil takvimine sahipseniz Erdek’i hafta içi ziyaret edebilir, çadır kampı da atarak hem doğanın hem de denizin keyfini doyasıya yaşayabilirsiniz.

Nasıl Gidilir: Kılıç Koyu’na Ormanlı köyünü geçtikten yaklaşık 3 km sonra sola dönen yol ayrımına saparak ulaşımlarını sağlayabilirler. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Ormanlı-Ballıpınar arası çalışan dolmuşlara binebilir ve Kılıç Koyu yol ayrımında inerek bir süre yürüdükten sonra gelebilirler.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içeceklerinizi koya gelmeden önce temin etmelisiniz. Dileyen burada çadır kampı atabilir.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Ormanlı Plajı

Ormanlı Plajı

Oldukça geniş bir plaj alanı ve altın sarısı kumu ile muhteşem bir yer olan Ormanlı Plajı, yaz aylarında birçok kişinin tercih ettiği plajlardan birisi. Ormanlı Köyü içerisinde yer alan bu plajın tam olarak gizli bir cennet olduğunu söylemek mümkün. Henüz keşfedilmemiş ve bakir bir bölge olmasından ötürü sessiz bir yapıya sahip. Bunun haricinde ulaşım için yalnızca özel aracınız ile gelebilmeniz mümkün. Dalış ve balık tutma gibi aktiviteler, burada yapabileceğiniz bazı uğraşlar arasında yer almakta.

Ormanlı Plajı, kalabalık aile yapısı bulunan kişilerin, apart ya da pansiyonlar içerisinde konaklayabileceği yerlere de sahiptir. Ancak özellikle günübirlikçi kişiler için oldukça tercih edilmekte. Ormanlı Plajı, nispeten soğuk bir deniz yapısına sahip olsa da açık sarı renkteki kumsal alanı ve sakinliği ile yaz aylarının tercih edilen yerlerinden biridir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresindeki market ve kafeteryalardan karşılayabilirsiniz. Dileyen burada çadır kampı atabilir veya pansiyonlarda da konaklayabilir.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Yolsuz Koyu

Yolsuz Koyu

Turan ve Ormanlı köyleri arasında yol üzerine kalan koy adı gibi yolu olmayan fakat adeta cennetten bir köşeyi andıran doğa harikası yerlerden biridir. Tıpkı Gizli Koy gibi Yolsuz Koyu da bu bölgede pek fazla bilinmiyor. Şahane bir doğal manzaraya, turkuaza çalan denizinin rengi ve berraklığı ile görenleri kendine hayran bırakıyor. Koyun sahil kısmı tamamıyla kumlu ve taşsız. Deniz dibi de yine aynı şekilde kumlu ve ilk birkaç metre derinliği çocukların dahi yüzebileceği seviyede.

Koya yolun olmadığını söylemiştik. Ancak aracı koya paralel yol üzerinde park edip bir süre yürüdükten sonra gelmek gerekiyor. Bu da araç sahiplerini biraz sıkıntıya sokabilir. Ancak sırt çantalı gezginler, çadır kampı ve bölgede yürüyüş yapanların gelip burayı değerlendirmeleri olası. Koy ve çevresinde herhangi bir işletme yeri bulunmuyor. Günübirlik veya konaklamalı çadır kampı atacakların koya gelmeden önce tüm ihtiyaçlarını yanlarında getirmelerini hatırlatmak isteriz.

Nasıl Gidilir: Koya toplu taşıma ve araçla ulaşım ne yazık ki bulunmuyor. Turan ve Ormanlı köyleri arasında kalan koya ancak yol üzeri araç park edildikten sonra patikadan inilerek ulaşım sağlanabilir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı koya gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygun Değildir

Haritada Görüntüle >

Manastır Koyu (Gizli Plaj)

Manastır Koyu

Yolsuz Koyu’na yaklaşık 1 km mesafede yer alan Manastır Koyu, Erdek’in doğa harikası yerlerinden bir diğeridir. Turan Köyü’nden Ormanlı Köyü’ne giderken yol üzerinde tabelası da bulunan koya hem araçla hem de karavanla rahatça gelinebilir. Geniş bir plajı, altın sarısına çalan parlak kumu, çarşaf gibi bir deniz ve turkuaz renkte deniz suyu ile yemyeşil bir doğa içerisinde şahane bir yerdir.

Koyda hizmet veren ücretli bir işletme yeri de mevcut. Şezlong ve şemsiye gibi olanaklardan yararlanmak isteyenler dilerse burayı da tercih edebilir. Ancak koya giriş tamamen ücretsizdir. Şezlong, şemsiye ve yiyeceklerinizi yanınızda getirip güzel bir gün geçirebilirsiniz.

Manastır Koyu çocuklu aileler ve yüzmeyi yeni öğrenenler için de ideal bir yer. Denizin dibi kumlu ve deniz ayakkabısına ihtiyaç duyulmuyor. Deniz suyunun derinliği ilk girişlerde tehlike arz etmiyor. Berrak bir deniz suyu bulunuyor, ayrıca dalgasız bir yapıya sahip. Tüm bu özelliklerini tamamlayan şahane bir doğa manzarası burayı fazlasıyla huzurlu kılıyor. Erdek’in kalabalık plajlarına kıyasla daha sessiz ve sakin bir yer olan Manastır Koyu, hafta sonunuzu renkli kılacağınız güzel noktalardan biridir.

Nasıl Gidilir: Turan Köyü’ne yaklaşık 5 dakikalık bir sürüş mesafesinde bulunan Manastır Koyu’na araçla ulaşım rahat bir şekilde sağlanmaktadır. Yol üzerine koya inen tabela bulunmakta. Toplu taşımayı kullanacak olanlar Turan Köyü’nden Ormanlı Köyü’ne giden dolmuşlara binebilir ve yol üzerinde inerek ve buradan bir süre yürüdükten sonra gelebilirler.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı koya gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Turan Köy Plajı

Turanköy Plajı

Turanköy Plajı, Erdek’te yer alan, sıcacık denizi ve temiz kumsal yapısı ile tavsiye edebileceğimiz bir diğer plaj yerlerinden birisidir. Yaz aylarının plaj kalabalığından uzak, yeşille mavinin uyumu içerisinde huzur bulmak için tercih edebilir, ailenizle, arkadaşlarınızla ve sevdiklerinizle vakit geçirebilirsiniz. Ayrıca bir şeyler yemek içmek isterseniz, plaj çevresinde yer alan birçok işletmeden de faydalanabilirsiniz. Bazı zamanlar içerisinde çadır kampının da uygun olduğu bu plaj içerisinde, sizde çadırınızı götürüp eşsiz manzaranın tadını çıkarabilir ve gün sonunda deliksiz bir uyku uyuyabilirsiniz.

Turan Köy Plajı derinlik olarak yüzme bilmeyen kişilere ve çocuklar için oldukça uygundur. Çocuğunuzun güven içerisinde vakit geçirmesini istiyorsanız siz de bu plajı tercih edebilirsiniz. Aileniz ve çocuklarınızın beraber eğlendiği, uygun fiyatlar ile cep yakmayan bir bölge içerisinde yer alan bu plaj, yaz tatillerinizde deniz keyfi yaşamak için tercih edebileceğiniz yerlerden biri olabilir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (2 Şezlong + 1 şemsiye 30 TL, WC ve soyunma kabini 1,5 TL, duş 3 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, lokanta, fırın, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Turan Köyü Kadınlar Plajı

Turanköy Kadınlar Plajı

Erdek’te kadınlara özel yerlerden biri olan plaj, çocuklu kadınların rahat bir şekilde denize girmesi ve güneşlenmesi için tercih edilen yerlerden biridir. Plaj içerisinde yiyecek ve yiyecek ihtiyaçlarının karşılanması adına herhangi bir tesis bulunmuyor. Bu nedenle bu plajı tercih edecek olanların hazırlıklı gelmesi gerekiyor. Ayrıca şezlong ve şemsiye kiralama gibi bir olanak da ne yazık ki bulunmuyor.

Plaja ulaşım biraz zahmetlidir. Turanlar Köyü’nden çıkıp Doğanlar Köyü yönüne giderken ilk sağdan ayrılan toprak yoldan inilen Kadınlar Plajı’na araçla gelecek olanların araçlarını en yakın girişte park edip yaklaşık metre yürümesi gerekecek. Yol üzerinde plajı gösteren tabela mevcuttur ve ulaşımda zorluk yaşanmıyor.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Doğanlar Plajı

Doğanlar Plajı

Doğanlar Plajı, eşsiz manzaralı konumu ile bu bölgede tercih edilen yerlerden biridir. Erdek ilçe merkezine 17 km mesafede bulunur. Mükemmel manzarası ve berrak suyu ile turistleri ve tatilcileri karşılayan bu plaj ücretsiz olarak hizmet vermektedir. Aileniz veya arkadaşlarınız ile Erdek’te sakin ve keyifli bir günübirlik deniz tatili arayışındaysanız Doğanlar Plajı’nı tercih edebilirsiniz. Burayı hafta sonu aileniz veya arkadaşlarınız ile gelip kamp veya piknik yapmak için de değerlendirebilirsiniz.

Doğanlar Plajı’nda şezlong, şemsiye, duş ve tuvalet gibi olanaklar bulunmaktadır. Ayrıca yeme içme için kafeterya ve araçla gelenler için otopark alanı bulunmaktadır. Doğanlar’ın denizi kumlu bir yapıya sahiptir. Sığ yapısı sayesinde yüzmeyi yeni öğrenenler ve çocuklar için de güvenli bir yerdir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 40 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, şezlong ve şemsiye kiralama, büfe, kafeterya ve otopark alanı.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Büyükova Plajı (Paflima Koyu)

Büyükova Plajı, Erdek’in Doğanlar Köyü yakınlarında, genel olarak müdavimi olan yerli turistleri ile popüler olan plajlar arasında yer almakta. Özellikle İstanbul’dan çok sayıda insanın geldiği yerlerden biridir. Plaj, Küçükova Koyu’na yaklaşık 1 km mesafede bulunmakta. Berrak denizi, tertemiz kumsalı ile suyun altını rahat bir şekilde görebilmek mümkün. Su altında yosunlu bölgeler yer alsa da, çoğunlukla kumsal bir yapıya sahiptir. Plaj çevresinde yer alan market, kafeterya, restoran ve pansiyon yerleri ile tüm ihtiyaçların karşılanabileceği bir zenginliğe sahip.

Muhteşem bir doğa içerisinde, tertemiz bir sahilde yüzmek isteyenlerin uğrak mekânı olan bu plaj içerisinde, yeme içme ihtiyaçlarınızı karşılamanız için birçok işletme de mevcut. Genel olarak kafa dinlemek isteyen ve sakin yerler arayan kişiler için ideal olan Büyükova Plaj ücretsiz olarak giriş yapabileceğiniz bir yer. Keyifli ve huzurlu bir deniz tatili yaparak iş yorgunluğunuzu üzerinizden atmak isterseniz, Büyükova Plajı sizi bekliyor olacak.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaj çevresindeki kafeteryalardan karşılayabilirsiniz. Ayrıca konaklama için plaj çevresinde çok sayıda pansiyonlar da bulunmaktadır.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Küçükova Halk Plajı

Küçükova Halk Plajı

Erdek ilçe merkezine 20 km uzaklıkta bulunan Küçükova Halk Plajı, doğa ile baş başa vakit geçirmek isteyenler için bölgenin en nadide yerlerinden biridir. Plaj, sahip olduğu doğal yapısı ve yemyeşil manzarası ile sizlere muhteşem bir günübirlik deniz keyfi yaşatacaktır. Bakir ve muhteşem bir doğa içerisinde, tertemiz berrak denizi ile birçok kişinin tercihi haline gelmeyi başarmış olan Küçükova Halk Plajı, yeme içme, şezlong ve şemsiye konusunda ise ne yazık ki herhangi bir olanağa sahip değil. Özel araçlar vasıtasıyla gidilen plaja, yolların biraz bozuk yapıda olduğunu söylemekte de fayda var.

Özellikle çadır kampı amaçlı gelmek isteyen kişilerin çokça tercih ettiği bölge, birçok kişinin çöplerini atmamasından ötürü bazı dönemler içerisinde kirli yapıda olabilmekte. Özellikle çadır kampı seven kişiler için burası muhteşem bir konaklama deneyimi yaşatabilir.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı plaja gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Küçükova Koyu

Küçükova Koyu

Listemizde yer verdiğimiz Manastır Koyu’nu andıran güzellikte, müthiş bir doğa içerisinde yer alan bir diğer yer ise Küçükova Koyu’dur. Etrafı rüzgârdan korunaklı iki yükselti ile çevrili koy adı gibi düz, küçük bir ova içerisinde yer alıyor.

Lüks yatların da uğrak yerlerinden biri olan Küçükova Koyu, ailenizle veya arkadaşlarınızla güzel bir gün geçirmek için ideal yerlerden biridir. Koyun sahil kısmı tamamen kumdan oluşuyor. Yine aynı şekilde denizinin dibi kumludur. Deniz suyu berrak ve dalgasızdır. Derinliği kıyı kesimlerde çocukların ve yüzmeyi yeni öğrenenlerin yüzebileceği seviyededir.

Koy çevresinde herhangi bir işletme yeri bulunmuyor. Gelirken ihtiyaç duyabileceğiniz malzemeleri getirmeniz gerekir. Burası çadır kampı için de müsait. Koya araçla gelmek isteyenler için toprak ama düzgün bir yolun olduğunu söyleyebiliriz.

Nasıl Gidilir: İlhanköy ve Doğanlar Köyü arasında kalan Küçükova Koyu’na anayoldan araçla inebileceğiniz stabilize bir yol mevcuttur. Altı alçak binek araçla da gelinebiliyor. Toplu taşımayı kullanacak olanlar iki köy arası çalışan dolmuşlara binebilir ve yol üzerinde inerek koya bir süre yürüdükten sonra gelebilirler.

Giriş Ücreti: Ücretsiz

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabini, şezlong ve şemsiye gibi olanaklar bulunmuyor. Yiyecek ve içecek ihtiyaçlarınızı koya gelmeden önce temin etmelisiniz.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Narlı Plajı

Narlı Plajı

İlçe merkezinden yaklaşık olarak 15 km uzaklıkta yer alan Narlı Plajı, bölgenin en sakin ve en güzel plajları arasında yer almakta. Çok büyük bir plaj yapısı bulunmuyor olsa da, oldukça sakin ve temiz olması, giden kişilerin ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Plaj kısmında birçok kumsal bölge bulunmakla beraber, çakıl taşlı bölgeleri de mevcut. Günübirlik deniz keyfi yapmak isteyen ya da sakin bir bölge içerisinde kafa dinleme düşüncesi bulunan kişiler için Narlı Plajı oldukça ideal bir yer.

Eğer günübirlik olarak değil de, birkaç gün kalmak isterseniz de, konaklama amaçlı olarak birçok pansiyon ve apart tarzı yerler de bölge içerisinde yer almakta.  Ancak merkeze uzak yapısı ile çok fazla tercih edilmiyor. Gün batımını izleyerek muhteşem keyif alacağınız, sevdikleriniz ile mutlu bir tatil zamanı gerçekleştirebileceğiniz bir plaj arayışı içindeyseniz, aradığınız plajın burası olduğunu gönül rahatlığı ile size söyleyebiliriz.

Giriş Ücreti: Ücretsiz (Şezlong + şemsiye 35 TL)

Plaj Özellikleri: WC, duş, soyunma kabinleri, şezlong ve şemsiye kiralama, kafeterya, iskele, deniz güvenlik şeridi ve otopark alanı. Dileyen burada çadır kampı da atabilir.

Uygunluk: Çocuklu Aileler İçin Uygundur

Haritada Görüntüle >

Bir sonraki tatilinizi planlamak için Erdek hakkında yazdığımız diğer içeriklere de göz atabilirsiniz.

Erdek da kaç köy var?

İçindekiler:

  1. Erdek da kaç köy var?
  2. Erdek Ormanlı köyü nasıl bir yer?
  3. Erdek Düzler hangi mahallede?
  4. Erdek hangi ada?
  5. Erdek sahili nereye bağlı?
  6. Erdek ten Ormanlı köyüne nasıl gidilir?
  7. Erdek Ormanlı nereye bağlı?
  8. Erdek Denizi hangi deniz?
  9. Bandırma kaç köyü var?
  10. Erdek nasıl bir yer?
  11. Erdek&#;te en güzel deniz nerede?
  12. Erdek Ocaklar nerede denize girilir?
  13. Erdek Ormanlı da deniz salyası var mı?
  14. Erdek Ormanlı Köyü Nerede Kalınır?
  15. Erdekte hangi denize girilir?
  16. Erdekte denize girilir mi?
  17. Gönen kaç köyü var?

Erdek da kaç köy var?

Balıkesir'in Erdekilçesine bağlı yarımadada 16 köy var.

Erdek Ormanlı köyü nasıl bir yer?

Balıkesir Erdek Ormanlı köyü, Kapıdağ Yarımadası'nın Marmara Denizinin İstanbul'a bakan tarafında doğal birkoy kenarında kurulmuştur. Turanköy'e 4km mesafededir. Virajlı yollardan inerken masmavi denizi ve kumsalı görünce "yine de değer" diyorsunuz. Köyhalkı oldukça sıcakkanlı ve misafirperfer..

Erdek Düzler hangi mahallede?

DüzlerCami Posta Kodu Sahil Mh. Halitpaşa Mh.

Erdek hangi ada?

Erdek, Marmara Bölgesi'ndeki Balıkesir ilinin bir ilçesidir. Marmara Denizi'nin güneyinde Kapıdağ Yarımadası'nda yer alan Erdek, Bandırma ilçesi ile birlikte Marmara Adasıile komşudur.

Erdek sahili nereye bağlı?

Erdek, Balıkesir'e bağlıolan küçük ve şirin bir ilçedir. Erdek, Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda ve ErdekKörfezi üzerinde yer alır. Erdek, Türkiye'nin ilk sayfiye alanlarından biridir.

Erdek ten Ormanlı köyüne nasıl gidilir?

Ormanlı Köyü Ulaşım: Orman Köye Ulaşımiçin ilk olarak Bandırma'dan Erdek'e gelmelisiniz daha sonra ise Erdek'tenOcaklar'a girmeden Turan Köy istikametinde ilerlemelisiniz . Turanlar Köyüneulaştıktan sonra buradan 9 km daha devam ederek Turanlar Köyüneulaşabilirsiniz !

Erdek Ormanlı nereye bağlı?

OrmanlıKöyü Haritası Erdekilçesine bağlıdır. OrmanlıKöyü haritası Balıkesir ili içinde neredeolduğu harita merkezinde gösterilmektedir. OrmanlıKöyü posta kodu OrmanlıKöyü GPS koordinatları 40° 30´ " ve 27° 50´ ".

Erdek Denizi hangi deniz?

Balıkesir ilinin ilçesi olan Erdek(Artàke, Yunanca: Αρτάκη), Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda ErdekKörfezi'nde yer alır.

Bandırma kaç köyü var?

Bandırma, Balıkesir iline bağlı bir ilçedir. İlçeye bağlı 2 belde ve 33 köybulunmaktadır.

Erdek nasıl bir yer?

Erdek, Balıkesir'e bağlı olan küçük ve şirin birilçedir. Erdek, Marmara Bölgesi'nin Marmara Denizi'ne doğru uzanan Kapıdağ Yarımadası'nda ve ErdekKörfezi üzerinde yeralır. Antik kentleri, muhteşem doğası, açık hava müzesi, tertemiz denizi ve yumuşacık kumsalları ile görülmeye değer bölgeler arasında yeralıyor.

Erdek'te en güzel deniz nerede?

Çuğra Halk Plajı Çuğra Plajı, Erdekmerkezde, Piri Reis Caddesine paralel şekilde, Halitpaşa ve Sahil mahallelerinin bir kısmını kapsayacak şekilde, ilçenin kuzey tarafında yer almakta olup Erdek'tebulunan en ünlü ve en büyük plajdır.

Erdek Ocaklar nerede denize girilir?

OcaklarHalk Plajı İsmini dağlardaki granit taş ocaklarından alan OcaklarMahallesi, 1,8km sahil şeridi uzunluğuyla Kapıdağ Yarımadası plajlarındaki en büyükleri arasında. OcaklarHalk Plajı, Erdek'ten sonra en popüler plajlardan biri. Denizisığ ve sakin, plajı da geniş.

Erdek Ormanlı da deniz salyası var mı?

Kentin turizm merkezlerinden Erdekilçesinde işletmeciler, Marmara Denizi'nde görülen ve deniz salyasıolarak bilinen müsilajın kendilerini de etkilediğini söyledi. İşletmeciler, rezervasyonlarının bir bölümünün iptal edildiğini belirtti.

Erdek Ormanlı Köyü Nerede Kalınır?

Erdek Ormanlı Köyü Pansiyonlar ve Kiralık yazlıklar
  • Acar Pansiyon. Balıkesir / Erdek / Turanköy / Ormanlı Köyü
  • Ergül Pansiyon. Balıkesir / Erdek / Turanköy / Ormanlı Köyü
  • Eroğlu Pansiyon.
  • Evrim Pansiyon.
  • Kamer Ablanın Yeri Pansiyon.
  • Karadut Apart Pansiyon.
  • Kısmet Pansiyon.
  • Manastır Beach Bungalow.
Daha fazla öğe

Erdekte hangi denize girilir?

Seyit Gazi Tepesi'ne yakın bir konumda yer alan Kurbağlı plajının Mavi Bayrak ödüllü ve ince kumlu sahili bulunur. Sahil şeridinin son kısmını oluşturuyor. Erdek'e yüzmek için gidenlerin ilk tercihlerinden Çuğra plajı.

Erdekte denize girilir mi?

Erdeksahilleri, çakıllı olmayan, altın renkli kumsalın boydan boya sardığı, Türkiye'nin en mükemmel doğal plajlarından. Plaj, Edincik bölgesinden başlayıp Çuğra'ya kadar devam ediyor.

Gönen kaç köyü var?

İlçede 89 köyve 1 belde (Sarıköy) vardır. Genellikle ovalarda kurulan köyler, dağlara gidildikçe seyrekleşir. Balıkesir'e km uzaklıkta olan GönenÇanakkale'ye km, Bursa'ya ise km mesafededir.

Manastir beach

Overview Özellikler Stays Çevre İncelemeler

Ormanlı

Manastır beach

Kıdemli Dostça

8

 / 10 Çok iyi

#2 dışında
içinde Balıkesir

Plaj hakkında

Manastir beach Balıkesir bölgesindeki plajdan 2. sırada yer alır, Plaj, doğal bir yerde çok eşsiz bir manzarayla, dağlar arasında bulunur.

düz kıyı şeridi şeridi vardır ve, kristal turkuaz su hafif ince çakıl taşbir plajdır. Bu yüzden Burada özel ayakkabılara ihtiyacın yok. Suya giriş normal keskinliğe sahiptir, Bu plaj farklı tatil arayışındaki insanlar için uygundur, yalnız seyahat edenler, dinlenme arayışında olanlar, yaşlı turistler, Evcil Hayvan sahipleri vs. Yüksek mevsim boyunca kısmen kalabalık. Yakındaki alanın vahşi kamp için mümkün olduğunu lütfen unutmayın.

Manastir beach herkes için ücretsizdir Bu plaj şu olanaklara sahiptir:, şezlonglar ve şemsiyeler, plaj restoranı, soyunma odaları, duşlar, tuvalet. .

Yüzme ve güneşlenme gibi aktiviteler ve diğer aktivitelerle de katılabilirsiniz. Sup-sörf ve kano sporu.

Aktif rekreasyon hayranları plaj voleyboluna katılabilir.

Plaja erişim kolaydır, yürünmesi gereken mesafe metreden daha azdır. Otopark doğrudan sahilde yer almaktadır.

Yaklaşık 5 km uzaklıkta 6 adet plaj vardır. En iyi olanı Akliman beach, puanı 'dır.

Daha fazla göster Daha az göster

Turan koy, Balıkesir,

Mevcut bölgedeki tüm plajlar

Görünüm

Ana Özellikler

Manastir beach (Balıkesir), kıyıdan uzak konaklayan seyahatçiler için bazı zorluklar yaratabilecek Turan koy köyünden dışarıda yer almaktadır. Ancak köyden uzaklık olmanız her zaman kötü bir şey değildir. Sessizliği ve dinlenmeyi sevenler, plaja uzak olduğundan daha az insan olacağını bilirler.

Plaj, güneşli sahilde Plaja en kolay ulaşım yolu araba veya bisikletle olur. Eğer bu seçeneğe sahip değilseniz, ikinci en iyi çözüm taksiye yönelmek olur, bu yol size doğrudan plaja götürebilir. Tek sorun, konaklamanız uzak olduğunda oldukça maliyetli olabilir. Ayrıca toplu taşıma kullanımında da tek seçenek var, ancak bu durumda Manastir beach’a doğru yolu yerel halka sormanız gerekebilir. Otobüs durağının genellikle biraz uzakta olduğunu göz önünde bulundurun., ancak plaja erişmek için yürüyerek biraz mesafe kat etmek gerekiyor. Araba veya bisiklet, rotanın başlangıç noktasına ulaşmak için en kolay seçenekler olsa da, herkes için uygun olmayabilir. Alternatif olarak, bir taksi doğrudan konuma götürülebilir. Toplu taşıma da bir seçenektir, ancak önceden yerel halkla doğru rotayı doğrulamak önemlidir çünkü otobüs durağı biraz mesafede olabilir.

Daha fazla göster Daha az göster

Yakında

Kalmak için iyi bir yer! Yakınlarda birçok konaklama seçeneği

Plaj özellikler

Choisen özelliğine sahip bölgedeki tüm plajları görüntülemek için herhangi bir tıklayınVeya filtrelemek için hepsini görün

See allDaha az göster

Uyuşmazlık bulundu?

Verileri güncelleyerek katkıda bulunun.

En yakın plajlar

, en yakın plajların ortalama derecesidir (İyi)

Pitoresk, Vahşi plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su

Ilhankoy km

Pitoresk, Vahşi plaj, altın Kum, Turkuaz saf su

Ormanli km

Pitoresk, Donanımlı plaj, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su

Turan koy km

Pitoresk, Vahşi plaj, Tenha, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su

Turan koy km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Ormanli km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Doganlar km

Pitoresk, Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su

Doganlar km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Ocaklar km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Narli km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Erdek km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Erdek1 km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Erdek km

Plaj çevresi

RestoranlarCazibe merkezleriUlaşımYerellikler

Restoranlar

  • Doganlar Coast Villa• km

Cazibe merkezleri

  • Turan Köy Plajı• 27 min walk
  • Ormanlı Şelalesi• 28 min walk

Ulaşım

  • BDM• km
  • Ersoy Sitesi• km
  • Bandırma Kuş Cenneti• km

Gezginlerin İncelemeleri

8/10Çok iyi

Ortalama İncelemeler Derecesi

Share your experience with other travelers

8/10Çok iyi

Ortalama İncelemeler Derecesi

Bu plajın henüz incelemesi yok. Birinci ol!

See more

Sorular ve cevaplar

lik Manastir beach plajın su ve kum kalitesi nedir?

Manastir beach için hafif küçük pietricele kaplıdır. Nispeten temiz, yüzey saf ve homojen. Turkuaz ve berrak su güneşte parlıyor.

Manastir beach da anahtar aktiviteler nelerdir?

Güneşlenmek ve dinlenmek için, Manastir beach'in rahat güneş şezlongları mevcuttur, ve doğal gölge yoktur, bu nedenle sıcak bir günde dikkatli olun.

Yerde mevcut aktiviteler:

Manastir beach yüzmek için uygun mudur?

Suya giriş yumuşak, tabanı ise rahat. Bölge deki köpekbalığı yoğunluğu düşüktür.

Manastir beach kısmen dalgalardan korunuyor.

Sunt puţine bărci în golful.

Manastir beach aileler için uygun mudur?

Aile seyahatçileri, plażanın aşağıdaki özelliklerini dikkate almalıdır. Plażada, güneşlikler veya plaża barı gibi minimal yeterli olanaklar bulunmaktadır. Küçük taşlarla kaplı ve suya giriş yumuşaktır.

Manastir beach tenha ve rahatlamak için uygun mudur?

Plaj doğal bir alanda bulunmaktadır. Yüksek sezonlarda, plaj çok kalabalık olabilir ve bu, sakin bir tatil için arayanlar için uygun bir yer değildir.

Aşağıdaki özellikler ekstra puanlar ekler:

  • Denizin ve çevre doğanın pırıl pırıl manzaraları

Manastir beachın anahtar kitleleri nelerdir?

Manastir beach aşağıdaki seyahat grupları için iyi bir yer olabilir:

  • Vahşi kamp tutkunları
  • Yaşlı insanlar
  • Plaja vizitatori cu animale de companie.

Manastir beach alanında yiyecek ve içecekler mevcut mu?

Bar, Manastir beach üzerinde bulunuyor.

Yakında 1 restoran var. Doganlar Coast Village Tea Garden en yakın yer metre uzaklıkta plajdan.

Manastir beach a en yakın konaklama nedir?

Kalacak 8 yer var. to stay in the Manastir beach area.

Manastir beach bölgesindeki en iyi oteller arasında şunlar mevcuttur:

Yakınındaki en popüler diğer konaklama türleri:

Manastir beach den park yerine ne kadar uzaklıkta?

Manastir beach üzerinde bir otopark mevcuttur. Çok büyük olmayan otopark, yüksek sezonlarda meşgul olabilecek kadar yoğunluğa sahiptir. Otoparka yaklaşık olarak metre uzaklıktadır.

Manastir beach yakınlarında herhangi bir gezilecek yerler var mı?

Manastir beach ı ziyaret etmek için en iyi zaman nedir?

Manastir beach'deki en yüksek sıcaklık ayı Ağustos. ortalama değeri 26°C'ye ulaşıyor. Denizin en sıcak olanı Ağustos ayında olur, ortalama değeri 24°C'dir. En soğuk ay Ocak, hava sıcaklığı 10°C ve su sıcaklığı 11°C'dir. Görüntülemek için hava bölümüne bakın.

Plaja bunun için güneşlenmek için iyi mi?

Manastir beach (Balıkesir) tüm güneşlenme severler için uygundur, çünkü burada temel donanımlar bulunmaktadır - güneşlenme yatakları şemsiyeler ile. Ve bu tam olarak rahat bir tatil konseptine uyum sağlıyor. Tek olası bir sorun, eğer bazı nedenlerden dolayı bir güneşlenme yatağı alamıyorsanız, güneşli gündüz saatlerinde gölgede saklanma imkanınız yoktur, çünkü plajda doğal gölge yoktur. Ancak bu güneşlenme severler için bir durak mı olabilir? Eğer plajı daha iyi tanımak istiyorsanız, üstteki fotoğrafları incelemeyi öneririz.

Balıkesir, diğer popüler plajları kontrol edin

Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Açık yeşil su, Ücretli giriş

Kucukcekmece km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Kalkan km

Pitoresk, Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Beyaz ince kum, Turkuaz saf su

Inlice km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su, Bedava giriş

Kayakoy5 km

Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su, Büyük Ücretsiz Alan

Çeşme km

Pitoresk, Donanımlı plaj, Kolay erişim, Siyah Kum ve çakıl, Mavi saf su

Yazir km

Donanımlı plaj, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Mavi saf su, Bedava giriş

Ulugol km

Olağanüstü Güzellik, Pitoresk, Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum

Çeşme km

Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Siyah Kum ve çakıl, Turkuaz saf su

Kemer km

Sahil tatil yeri, Kolay erişim, Hafif ince çakıl taş, Turkuaz saf su, Ücretli giriş

Faralya km

Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su

Karakoy km

Sahil tatil yeri, Kolay erişim, altın Kum, Turkuaz saf su

Didim km

Where to?

veya

Find the nearest

Search beaches by your current location

İçeriği kişiselleştirmeye, reklamları uyarlamaya ve ölçmeye yardımcı olmak ve daha iyi bir deneyim sağlamak için çerezleri ve benzer teknolojileri kullanıyoruz. Tamam'ı tıklatarak bunu kabul edersiniz. Tercihleri ​​değiştirmek veya rızayı geri çekmek için lütfen çerez ayarlarınızı güncelleyin.

Rota Planlama Yayında. Hemen Deneyin

Aktivite imkanları

Alan İmkanları

Alan Özellikleri

  • Alan Aydınlatma
  • Bahçe Oturma Grubu - Kameriye
  • Büfe
  • Çeşme - Su
  • Deniz Kenarı
  • Duş
  • Kır Kahvesi - Cafe
  • Kır Lokantası - Restoran
  • Konaklama
  • Masa
  • Orman Alanı
  • Orman Yolları
  • Otopark
  • Plaj
  • Plaj Şemsiyesi
  • Plaj Şezlong
  • Sıcak Su
  • Sosyal Tesisler
  • Spor Alanları
  • Telefon Çekiyor
  • Wc
  • Yürüyüş Yolu

Yorumlar

Manastır Beach Yorum

{{seafoodplus.info}}{{seafoodplus.info}}{{seafoodplus.info}}

Toplamda 3 tane bungalov bulunmakta. Odalarımız üç kişiliktir, bir tane çift kişilik bir tane tek kişilik yatak, tv, banyo, wc, ısıtıcı ve balkon vardır. Odalar deniz manzaralıdır.

Manastır Beach Fiyatları

Ücret Bilgisi Bulunamadı

Manastır Beach Nasıl Gidilir?

Adresi: Turan mahallesi, Turan, Erdek/Balıkesir, Türkiye

Koordinatları: ,

Manastır Beach Yakınındaki Alanlar
Manastır Beach iletişim
Manastır Beach telefon
Manastır Beach nerede
Manastır Beach yol tarifi
Manastır Beach nasıl giderim
Manastır Beach firma profili
Manastır Beach firma hakkında
Manastır Beach mesai saatleri
Manastır Beach iletişim bilgisi
seafoodplus.info Protection Status

nest...

batman iftar saati 2021 viranşehir kaç kilometre seferberlik ne demek namaz nasıl kılınır ve hangi dualar okunur özel jimer anlamlı bayram mesajı maxoak 50.000 mah powerbank cin tırnağı nedir